Vlag Nijmeegse Vierdaagse
SKU: 7889-10-1 Meer informatie
    • € 
Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Vlag Nijmeegse vierdaagse

De Vierdaagse van Nijmegen is een beroemd en groot wandelevenement dat jaarlijks plaatsvindt in Nijmegen, Nederland. Het evenement bestaat uit vier dagen van langeafstandswandelingen, waarbij deelnemers dagelijks een bepaalde afstand afleggen. De Vierdaagse van Nijmegen is niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een sociaal evenement, waar duizenden wandelaars uit binnen- en buitenland samenkomen.

Wat betreft de Vierdaagsevlag, is er niet echt een specifieke “Vierdaagsevlag”. De officiële vlaggen die vaak geassocieerd worden met de Vierdaagse van Nijmegen zijn meestal de vlaggen van Nijmegen zelf of de vlag van het Koninkrijk der Nederlanden. Tijdens de Vierdaagse zijn de straten van Nijmegen vaak versierd met vlaggen en andere feestelijke decoraties, wat bijdraagt aan de festiviteiten.

Individuen en groepen die deelnemen aan de Vierdaagse kunnen echter hun eigen vlaggen, insignes of andere symbolen hebben om hun deelname en prestaties te markeren. Deze kunnen variëren en zijn vaak persoonlijke uitingen van trots en verbondenheid met het evenement. Het is mogelijk dat er sinds mijn laatste kennisupdate in januari 2022 specifieke veranderingen of nieuwe ontwikkelingen zijn geweest, dus het kan nuttig zijn om de meest recente informatie te raadplegen voor de meest actuele details over de Vierdaagse van Nijmegen en bijbehorende symbolen.

Kwaliteit zoals u gewend bent van Bos Vlaggen, wij zorgen ervoor dat de vlag snel bij u uit kan.

Bij Bos Vlaggen en u bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit.
✔ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
✔ Windsterke afwerking
✔ Vlaggen zijn dubbelnaads gezoomd
✔ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
✔ Mastvlaggen afm. 120x180cm, 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
✔ Wasbaar op 40°

Maatadvies

De mooiste Vierdaagse vlaggen koop je natuurlijk bij Bos Vlaggen. Wij hebben ze beschikbaar in verschillende maten en soorten, voor diverse gelegenheden. Zoals u gewend bent van Bos Vlaggen, leveren wij alles uit voorraad en zorgen wij er dus voor dat de vlag snel bij u uit kan.

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
50 x 75 cm Bootvlag
70 x 100 cm 1,5 meter
100 x 150 cm 2 meter
120 x 180 cm 5 meter
150 x 225 cm 6 meter
200 x 300 cm 7 of 8 meter
Productsoort

Vlag