Effen vlag oranje
SKU: 1233-101 Meer informatie
    • € 
Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Effen vlag oranje

Wij leveren alleen vlaggen van de hoogste kwaliteit. De gebruikte kleur oranje is #F28C00 / PMS 021. De voordelen van bij ons online bestellen?
✔ Kleurvastheid van de Vlag
✔ Duurzaamheid
✔ Snelle levering
✔ Scherpe prijs
✔ Hoge klanttevredenheid

Een effen oranje vlag heeft verschillende betekenissen:

Culturele en sportevenementen: Oranje is ook sterk geassocieerd met Nederlandse culturele evenementen en sportwedstrijden. Bij internationale sporttoernooien zie je vaak Nederlandse supporters die oranje kleding dragen en vlaggen zwaaien om hun steun te tonen. Daarnaast wordt het gebruikt om een race te starten indien er geen startlichten aanwezig zijn
Signaalkleur op zee: In de maritieme wereld wordt een oranje vlag soms gebruikt als een signaalvlag om specifieke boodschappen over te brengen. Bijvoorbeeld, een oranje vlag kan worden gehesen om aan te geven dat er duikers in het water zijn, wat aangeeft dat schepen voorzichtig moeten zijn en snelheid moeten verminderen.
Symboliek: In bredere zin kan de kleur oranje verschillende symbolische betekenissen hebben, zoals enthousiasme, vreugde, vitaliteit en creativiteit. Het gebruik van een oranje vlag kan dus ook symbolisch zijn, afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt.

Productsoort

Vlag