Effen vlag geel
SKU: 1233-102 Meer informatie
    • € 
Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Effen vlag geel

Wij leveren alleen vlaggen van de hoogste kwaliteit. De gebruikte kleur geel is #FFEC00 / PMS Yellow c. De voordelen van bij ons online bestellen?
✔ Kleurvastheid van de Vlag
✔ Duurzaamheid
✔ Snelle levering
✔ Scherpe prijs
✔ Hoge klanttevredenheid

Een effen gele vlag heeft verschillende betekenissen:

✔ Race evenement: Voor op een circuit is de gele vlag gevaar, niet inhalen, snelheid minderen
Veiligheidsbetekenis: Op sommige stranden of zwembaden wordt een effen gele vlag gebruikt om aan te geven dat er enig gevaar is, maar zwemmen nog steeds is toegestaan. Dit kan bijvoorbeeld wijzen op matige golven, sterke stromingen of andere potentiële risico’s. Het is een waarschuwing voor zwemmers om voorzichtig te zijn.

Symboliek: Geel als kleur kan verschillende symbolische betekenissen hebben, waaronder vrolijkheid, optimisme en waakzaamheid. In sommige gevallen kan een effen gele vlag gebruikt worden om een algemene waarschuwing of voorzichtigheid aan te geven zonder specifieke dreiging.

Maritieme betekenis: In de maritieme wereld wordt een effen gele vlag vaak gebruikt als een signaal om aan te geven dat er quarantainemaatregelen van kracht zijn aan boord van een schip. Dit kan wijzen op de aanwezigheid van besmettelijke ziekten aan boord, en andere schepen worden aangemoedigd om voorzichtig te zijn en afstand te houden.

Productsoort

Vlag