Vlag Veere
SKU: 10-826-221 Meer informatie
    • € 
Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Vlag Veere

Onofficiële vlag van Veere, witte vlag met daarop het gemeentelogo op gedrukt.

Laat de trots voor Veere wapperen met onze prachtige vlag! Een symbool van verbondenheid en historie, deze vlag weerspiegelt de schoonheid en rijke cultuur van dit historische stadje. Met levendige kleuren en hoogwaardige materialen is onze Veere-vlag niet alleen een decoratief element, maar ook een uiting van liefde voor deze betoverende plaats.

Laat de wind door de vlag van Veere dansen en voel de historie tot leven komen. Of je nu een inwoner bent die zijn band met Veere wil benadrukken, een trotse Nederlander die het erfgoed waardeert, of een liefhebber van unieke en symbolische decoratie – deze vlag is de perfecte keuze.

Koop nu jouw Veere-vlag en geef een vleugje historische charme aan jouw omgeving. Laat zien dat je trots bent op Veere, waar geschiedenis en hedendaagse elegantie samenkomen. Bestel vandaag nog en laat de vlag van Veere jouw persoonlijke symbool van schoonheid en erfgoed zijn!”

Vlaggen uit Veere in alle maten

De mooiste vlaggen van Veere koop je natuurlijk bij Bos Vlaggen. Wij hebben ze beschikbaar in verschillende maten en soorten, voor diverse gelegenheden. Zoals u gewend bent van Bos Vlaggen, leveren wij zeer snel en zorgen wij er dus voor dat de vlag snel bij u uit kan.

Kwaliteit Vlag

Hoge kwaliteit, duurzaamheid en kleurvastheid zorgen ervoor dat u goed voor de dag komt. Koop de vlag van Veere bij Bos Vlaggen en u bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit. De vlag wordt namelijk gemaakt van UV bestendig glanspolyester. Dus selecteer de juiste maat voor uw doel en heeft met een paar klikken bestelt.

De Veere is een gemeente in de provincie Zeeland.

Maatadvies vlag Veere

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
50x75cm Bootvlaggetje
70×100 cm 1,50 meter
100x150cm 2,00 meter
120x180cm 5 meter
150x225cm 6 meter
200x300cm 7 of 8 meter
Regio

gemeente Veere

Productsoort

Vlag