Vlag Tholen
SKU: 10-826-220 Meer informatie
    • € 
Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Vlag Tholen

Breng uw trots voor Tholen tot leven met onze prachtige vlag! Een symbool van erfgoed en verbondenheid, onze vlag van Tholen straalt de unieke schoonheid van dit betoverende eiland uit. Met levendige kleuren en hoogwaardige materialen is deze vlag meer dan een stuk stof; het is een uiting van uw liefde voor Tholen.

Laat de wind de geschiedenis van Tholen vertellen terwijl deze vlag wappert, van de oude vestingwerken tot de schilderachtige landschappen. Gemaakt met oog voor detail, is elke steek doordrenkt met de trots van de Tholenaar.

Of het nu voor uw huis, bedrijf of als een uniek cadeau is, deze vlag is een prachtige toevoeging aan elke omgeving. Bestel nu en omarm de schoonheid van Tholen elke dag. Toon uw trots, omhels uw erfgoed – koop vandaag nog de vlag van Tholen

Vastgesteld op 4 september 1962. Zeven horizontale banen rood, wit, blauw, geel, rood, wit en blauw. De hoogteverhouding tussen de verschillend gekleurde banen is als 1:1:1:3:1:1:1,

Vlaggen uit Tholen in alle maten

De mooiste vlaggen van Tholen koop je natuurlijk bij Bos Vlaggen. Wij hebben ze beschikbaar in verschillende maten en soorten, voor diverse gelegenheden. Zoals u gewend bent van Bos Vlaggen, leveren wij zeer snel en zorgen wij er dus voor dat de vlag snel bij u uit kan.

Kwaliteit Vlag

Hoge kwaliteit, duurzaamheid en kleurvastheid zorgen ervoor dat u goed voor de dag komt. Koop de vlag van Tholen bij Bos Vlaggen en u bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit. De vlag wordt namelijk gemaakt van UV bestendig glanspolyester. Dus selecteer de juiste maat voor uw doel en heeft met een paar klikken bestelt.

De gemeente Tholen is een gemeente in de provincie Zeeland.

Maatadvies vlag Tholen

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
50x75cm Bootvlaggetje
70×100 cm 1,50 meter
100x150cm 2,00 meter
120x180cm 5 meter
150x225cm 6 meter
200x300cm 7 of 8 meter
Regio

gemeente Tholen

Productsoort

Vlag