Vlag Zaltbommel Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Vlag Zaltbommel

Vastgesteld op 14 november 2002. Een combinatie van de oude vlaggen van de voormalige gemeentevlaggen Zaltbommel en Brakel. Keel, met een broekdriehoek van azuur, smal zilver gezoomd met de top reikend tot de broekzijde. Aan de vluchtzijde een rechtopstaand zwaard van zilver met gevest van goud. Aan de broekzijde nabij de top van de vluchtdriehoek in het veld van azuur een vijfbladige mispelbloem van zilver, gehart van goud. Aan de broekzijde in zowel de bovenkant als onderkant een burcht van goud, geopend en verlicht in het veld.

Vlaggen uit Zaltbommel in alle maten

De mooiste vlaggen van Zaltbommel koop je natuurlijk bij Bos Vlaggen. Wij hebben ze beschikbaar in verschillende maten en soorten, voor diverse gelegenheden. Zoals u gewend bent van Bos Vlaggen, leveren wij zeer snel en zorgen wij er dus voor dat de vlag snel bij u uit kan.

Kwaliteit Vlag

Hoge kwaliteit, duurzaamheid en kleurvastheid zorgen ervoor dat u goed voor de dag komt. Koop de vlag van Zaltbommel bij Bos Vlaggen en u bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit. De vlag wordt namelijk gemaakt van UV bestendig glanspolyester. Dus selecteer de juiste maat voor uw doel en heeft met een paar klikken bestelt.

De gemeente Zaltbommel is een gemeente in de provincie Gelderland.

Maatadvies

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
70 x 100 cm 1,50 m
100 x 150 cm 2,00 m
150 x 225 cm 6 m
200 x 300 cm 7 of 8 m
Regio

gemeente Zaltbommel

Productsoort

Vlag