vlag Indonesie Meer informatie
    • € 
Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Indonesië:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Indonesische Vlaggen bestellen

Vlaggen uit Indonesië in alle soorten en maten

De mooiste Indonesische vlaggen koop je natuurlijk bij Bos Vlaggen. Wij hebben ze beschikbaar in verschillende maten en soorten, voor diverse gelegenheden. Zoals u gewend bent van Bos Vlaggen, leveren wij alles uit voorraad en zorgen wij er dus voor dat de vlag snel bij u uitkan.

Kwaliteit Indonesische Vlag

Als u gasten ontvangt is het natuurlijk belangrijk dat alles er netjes uitziet. Zeker een in het oog springend detail zoals de nationale vlag van Indonesië.

Koop de vlag van Indonesië bij Bos Vlaggen en u bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit. De Indonesische vlag wordt namelijk gemaakt van een UV bestendig Spun polyester. De Indonesische vlag heeft hierdoor een langere levensduur dan vlaggen van andere materialen. Het maakt de vlag slijtvaster en zelfs geschikt voor locaties met veel wind.

Gebruik van de Indonesische nationale vlag

De Vlag van Indonesië is een eenvoudige tweekleurige vlag. De vlag heeft twee gelijke horizontale banden en wordt ook wel “Sang Merah Putih” genoemd. De bovenste band van de vlag is rood en de onderste band is wit. De vlag van Indonesië is in gebruik sinds 17 augustus 1945, dit is de dag die de overheid van Indonesië beschouwt als onafhankelijkheidsdag. Voordat de vlag officieel werd verklaart door de Indonesische regering in 1945 werd de vlag al eerder gebruikt door de Indonesische Nationalisten Partij.

Gebruikte kleuren de Indonesische nationale vlag

De vlag van Indonesië is grafisch vergelijkbaar met de vlag van Monaco , met een klein verschil in de kleur rood en de verhouding van de afmetingen. De vlag van Polen heeft vergelijkbare afmetingen, maar de kleuren zijn omgekeerd: wit bovenaan en rood aan de onderkant. De Indonesische vlag bestaat uit tweehorizontale banen. De bovenste band van de vlag is rood en de onderste band is wit.

Maatadvies

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
50 x 75 cm Bootvlag
70 x 100 cm 1,50 m
100 x 150 cm 2,00 m
150 x 225 cm 6 m
200 x 300 cm 7 of 8 m
Regio

Indonesië

Productsoort

Vlag