Vlag Hongarije Meer informatie

€ 19,95 (€ 16,49 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag Hongarije:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Vlag Hongarije bestellen

Vlaggen uit Hongarije in alle soorten en maten

De mooiste Hongaarse vlaggen koop je natuurlijk bij Bos Vlaggen. De Hongaarse landenvlag, verkopen wij in verschillende maten en soorten, voor diverse gelegenheden. . Kwaliteit zoals u gewend bent van Bos Vlaggen, wij zorgen ervoor dat de vlag snel bij u uit kan. De uit horizontale bestaande vlag rood-wit-groen, heeft u de volgende betekenins: Het rood   staat voor kracht, wit voor geloof en groen voor hoop.  Anderen zagen rood als symbool van voor het vaderland gevloeide bloed, wit als kleur van de vrijheid en groen als verwijzing naar de Hongaarse grond.

Kwaliteit Hongaarse Vlag

Als u gasten ontvangt is het natuurlijk belangrijk dat alles er netjes uitziet. Zeker een in het oog springend detail zoals de nationale vlag van Hongarije .

Koop de vlag van Hongarije bij Bos Vlaggen en u bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit. De Hongaarse vlag wordt namelijk gemaakt van een UV bestendig Spun polyester. De Hongaarse vlag heeft hierdoor een langere levensduur dan vlaggen van andere materialen. Het maakt de vlag slijtvaster en zelfs geschikt voor locaties met veel wind.

vlag Hongarije nooit halfstok

De Hongaarse vlag wordt als teken van rouw niet halfstok gehangen, zoals wij dat in Nederland kennen. In plaats daarvan wordt gevlagd met zwarte vlaggen.

Maatadvies

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
50 x 75 cm Bootvlag
70 x 100 cm 1,50 m
100 x 150 cm 2,00 m
150 x 225 cm 6 m
200 x 300 cm 7 of 8 m
Regio

Hongarije

Productsoort

Vlag