Vlag Australië Meer informatie
    • € 
Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Eigenschappen van de officiële vlag van Australië:

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Australische Vlaggen bestellen

Vlaggen uit Australië in alle soorten en maten

De mooiste Australische vlaggen koop je natuurlijk bij Bos Vlaggen. Wij hebben ze beschikbaar in verschillende maten en soorten, voor diverse gelegenheden. Zoals u gewend bent van Bos Vlaggen, leveren wij alles uit voorraad en zorgen wij er dus voor dat de vlag snel bij u uit kan.

Kwaliteit vlag Australië

Als u gasten ontvangt is het natuurlijk belangrijk dat alles er netjes uitziet. Zeker een in het oog springend detail zoals de nationale vlag van Australië .

Koop de vlag van Australië bij Bos Vlaggen en u bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit. De Australische vlag wordt namelijk gemaakt van een UV bestendig Spun polyester. De Australische vlag heeft hierdoor een langere levensduur dan vlaggen van andere materialen. Het maakt de vlag slijtvaster en zelfs geschikt voor locaties met veel wind.

Geschiedenis vlag Australië

De vlag van Australië is sinds 1901 de officiële vlag van het land. Hij is donkerblauw en bevat de Union Jack Flag in een kanton aan de hijskant. Verder toont de vlag een grote zevenarmige Ster van het Gemenebest in de benedenhoek van de hijskant. De resterende helft is een vertegenwoordiging van het sterrenbeeld Zuiderkruis en bevat witte sterren in variërende grootte.

  1. Op de Australië vlag staan sterren die het Zuiderkruis vertegenwoordigen. Deze sterren symboliseren de verschillende staten en territoria van Australië en benadrukken de eenheid van het land.

  2. De nationale kleuren goud en groen dankt Australie aan de wattle, de Australische acacia. In het begin van de lente geven ze het Australische landschap een prachtige gele kleur. De melaleuca of papierstam is in Australie met 150 soorten goed vertegenwoordigd. De meeste hiervan komen alleen hier voor.

Maatadvies

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
50 x 75 cm Bootvlag
70 x 100 cm 1,50 m
100 x 150 cm 2,00 m
150 x 225 cm 6 m
200 x 300 cm 7 of 8 m
Regio

Australië

Productsoort

Vlag