Vlag Rotterdam
SKU: 10-826-223 Meer informatie
    • € 
Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Rotterdamse vlag kopen? Bestel hier hoogwaardige Vlaggen

Wil je een Rotterdamse vlag kopen om jouw trots voor de stad Rotterdam te tonen? Bij Vlaggen.nl vind je de perfecte vlaggen om jouw liefde voor Rotterdam te uiten! Wij bieden hoogwaardige Rotterdamse vlaggen van uitstekende kwaliteit. Met ons ruime assortiment en snelle levering hoef je niet verder te zoeken. Bestel nu jouw Rotterdamse vlag en vier de stad Rotterdam met trots!

De vlag van Rotterdam: Een Symbool van Dynamiek en Innovatie

De Rotterdamse vlag, met haar iconische witte veld en groene golf, is meer dan alleen een stuk stof. Het is een krachtig symbool van dynamiek en innovatie, een tastbare weerspiegeling van de moderne architectuur en levendige energie van de stad Rotterdam. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis van dit symbool en bieden we vlaggen van hoogwaardige kwaliteit die deze trots perfect vertegenwoordigen.

Rotterdamse Kwaliteit en Diverse Formaten

Bij Vlaggen.nl streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Rotterdamse vlaggen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar een handzame tafelvlag om je bureau mee te versieren of een indrukwekkende mastvlag om je bedrijf of evenement te promoten, wij hebben de juiste maat voor jou. Bestel jouw Rotterdamse vlag in het formaat dat bij jouw behoeften past en laat de trots op de stad Rotterdam wapperen.

Rotterdam, de vlag en de voetbalclub Feyenoord

Rotterdam staat bekend om zijn gepassioneerde voetbalclub, Feyenoord. Sinds 2010 heeft Feyenoord een indrukwekkende reeks successen behaald, waaronder het winnen van de landstitel in 2017, de KNVB Beker in 2016 en 2018, en de Johan Cruijff Schaal in 2017 en 2018. Het team heeft een sterke band met de stad en de wedstrijddagen zorgen altijd voor een onvergetelijke sfeer in Rotterdam. De vlag van Rotterdam is een goede manier voor supporters om hun binding met de club en de stad weer te geven.

Het succes van Feyenoord heeft namelijk erg bijgedragen aan de trotse identiteit van de stad. Logisch dat de Rotterdamse vlag veel gezien wordt bij supporters van Feyenoord, die ook wel bekend staat als de “Feyenoord-familie”. Zij tonen hun liefde en toewijding voor de club bij elke wedstrijd en niets beter om dit te symboliseren dan het voeren van de wit-groene kleuren van de stad. De club is verankerd in de gemeenschap en heeft een diepgaande invloed op de levens van vele Rotterdammers.

Snelle Levering en Betrouwbare Service in Rotterdam eo

Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om jouw Rotterdamse vlag te bestellen. Bovendien staan onze klantenservice-experts klaar om je te helpen bij eventuele vragen of speciale verzoeken. Wij streven naar 100% tevredenheid, zodat je met vertrouwen bij ons kunt bestellen.

Bestel Jouw Rotterdamse Vlag

Wil je jouw liefde voor de stad Rotterdam met trots tonen? Bestel dan nu jouw Rotterdamse vlag. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Vier de stad Rotterdam en bestel jouw Rotterdamse vlag vandaag nog bij Vlaggen.nl!

  1. De kleuren van de Rotterdamse vlag zijn wit en groen, met een wit veld en een groene golf.

  2. De groene golf symboliseert de dynamiek en innovatie van de stad Rotterdam.

  3. De huidige vorm van de Rotterdamse vlag werd officieel aangenomen door de gemeente Rotterdam in 1949.

  4. De Rotterdamse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden en evenementen die de stad Rotterdam en haar gemeenschap vieren.

  5. Je kunt een Rotterdamse vlag kopen bij Bos Vlaggen. Wij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

Regio

gemeente Rotterdam

Productsoort

Vlag