Spandoeken bedrukken

Haarscherpe bedrukking op uw spandoek

Als u gaat voor een spandoek, dan wilt u opvallen. En dan is het natuurlijk van belang dat alles er perfect uitziet. Kies daarom voor Bos Vlaggen, als het gaat om het bedrukken van uw spandoeken.

Trots zijn wij, dat wij worden gekozen als leverancier van de bedrukte spandoeken voor grote evenementen zoals Serious Request of Zwarte Cross. Maar wij leveren met dezelfde zorg en vakmanschap ook spandoeken voor uw organisatie.

Lees meer voor alle informatie over het bedrukken van spandoeken. Of vraag online uw offerte aan.

Lees meer

Toont alle 11 resultaten


Opties voor bedrukte spandoeken

Er bestaan verschillende opties voor uw spandoek. Wij zetten ze hieronder op een rij. Zit de door u gewenste optie er niet bij? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder, ook als dit inhoudt dat zij u moeten doorverwijzen naar een concurrent waarvan wij weten dat de gewenste optie door hen wél geleverd kan worden. Wij staan allereerst voor een uitstekende service.

Bedrukte spandoeken in gevelframes

Een steeds vaker voorkomende reclame uiting, zijn gevelframes gespannen in een lichtgewicht aluminium frame. Deze gevelframes worden vaak toegepast op blinde muren of op steigers. Voor zowel permanent als tijdelijk gebruik. Het frame bestaat uit robuust blank aluminium van 48mm met een wanddikte van 3mm. Het doek wordt vaak op bisonyl (PVC) geprint maar kan ook op MESH (Doek) worden geprint

Spandoek in steiger buizenframe

Bestel bij ons een bedrukt spandoek inclusief staand buizenframe. Uiteraard met een bedrukking naar keuze, met uw eigen boodschap en logo. En wanneer u deze optie bij ons besteld, merkt u meteen wat het verschil is van werken met een specialist. Wij hebben de staande buizenframes op voorraad en kunnen dus met zeer korte levertijden leveren.

Spandoek met bedrukking zonder frame

U kunt bij ons natuurlijk ook terecht, wanneer u alleen behoefte heeft aan een spandoek met een bedrukking Wij kunnen dit leveren in de onderstaande formaten, maar ook in elk ander gewenst formaat.

Voor het bedrukken van spandoeken hanteren wij twee productiemethodes:

  • Digitaal geprint  – Kleine oplage en korte levertijden (ca. 7 tot 10 werkdagen )
  • Zeefdruk – Vooral voor grotere aantallen. Levertijden lopen hierdoor helaas wel op (ca. 3 tot 4 weken).

Afhankelijk van het aantal kleuren en de gewenste levertijd calculeert Bos Vlaggen altijd voor u de meest gunstige prijs / productie-methode.