Bedrijfsvlaggen

Hoe kan u uw bedrijf, merk of product nou beter promoten als met een prachtig wapperend dundoek!

Uw bedrijf promoten met bedrukte bedrijfsvlaggen is voor nu iedereen mogelijk doordat de vlaggen al vanaf één stuks met uw bedrijfsnaam en/of logo te produceren zijn. De bedrijfsvlaggen zijn in driesoorten onder te verdelen, te weten; gevelvlaggen, hijsvlaggen en banieren. Gevelvlaggen… de naam zegt het al, deze vlaggen horen aan een vlaggenstok aan de gevel en zijn te verkrijgen in de afmeting 70x100cm voor een stok van 150cm en in de afmeting 100x150cm voor een vlaggenstok van 200cm. De ideale oplossing voor al u voor uw pand geen vlaggenmast kan, wil of mag plaatsen.

Een schuinmodel gevelvlag (afm. 75x75x150cm of 50x100x150cm) kan zowel op glanspolyester (enkelzijdig bedrukt met een doordruk) als op bisonyl (dubbelzijdig gedrukt) gedrukt worden.

Hijsvlaggen zijn voor in de mast van een afmeting van 120x180cm voor een 5 metermast, 150x225cm voor een 6 meter mast en  200x300cm voor een 7 of 8 mete rmast. Afwijkende maten kunnen uiteraard ook voor u geproduceerd worden.

Tegenwoordig wordt de banier zeer vaak gebruikt, dit omdat (d.m.v. de banieruithouder) de banier altijd leesbaar is of er nou wind staat of niet. De verhouding voor de lengte van de banier is ca. de helft van de mast en de breedte is ca. 1/3 van de lengte van de banier, met een maximum van 150cm.

Deze vlaggen en banieren kunnen met elke gewenste opdruk gemaakt worden, het aantal kleuren is voor digitaal bedrukte vlaggen niet van belang, echter voor zeefdruk kan dit aanzienlijk schelen.

Lees meer

Resultaat 1–16 van de 40 resultaten wordt getoond