Beachflags

De naam verklapt het al. Beachflags zijn van oorsprong terug te vinden op het strand. Maar tegenwoordig zijn beachflags ook een bekend gezicht op evenementen, beurzen en andere gelegenheden. De bombastische beachflags bieden een verfrissende afwisseling op traditionele vlaggen. Met een uitstraling vol karakter en fun-factor kan niemand om de beachflag heen.

De kenmerken van een beachflag

Uw bedrijfs- of merknaam eruit laten springen ten op zichte van concurrenten? Dat kan met de bijzondere beachflags in verschillende kleuren, formaten en bedrukkingen. U ontdekt hieronder de kenmerken van beachflags die blikken van voorbijgangers vergaren voor uw bedrijfs- of merknaam. Zodat iedere voorbijganger voortaan bekend is met uw bedrijf.

De beachflags zijn verkrijgbaar in verschillende levensgrote formaten die op het netvlies van menig voorbijgangers zal blijven hangen. Bovendien draagt de mooie boogvorm van de beachflags bij aan de status van deze vlag als echte blikvanger. Dankzij een stevige ondervoet en lichte aluminium onderdelen zijn de beachflags overal inzetbaar.

Laat uw eigen beachflag bedrukken

Bedruk uw beachflag met een logo, bedrijfs- of merknaam naar eigen keuze. Hiermee schittert uw bedrijf in iedere setting van relaxte stranden tot levendige muziek evenementen. Kies voor een extra kleurrijk patroon om uw beachflag nog meer te laten opvallen. Uw beachflag bedrukken wij met twee methodes: digitale print of zeedruk.

beachflags

Offerte bedrukte beachflags

Afhankelijk van het aantal kleuren en de gewenste levertijd calculeert Bos Vlaggen altijd voor u de meest gunstige prijs / productie-methode. Uw beachflags snel nodig of uw afmeting er niet bij ? Overleg met onze verkoopmedewerkers, bel: +31 (0)55 506 3392. Kijk snel bij onderstaande modellen en vraag je offerte snel en eenvoudig aan.

Lees meer

Toont alle 7 resultaten