Vlaggenmast plaatsen en onderhouden

Plaatsingsdienst Bos Vlaggen

Bij elke vlaggenmast kunt u aangeven of wij de mast moeten plaatsen of dat we alleen moeten bezorgen.
Wilt u uw vlaggenmasten professioneel en vakkundig geplaatst hebben en er geen omkijken meer naar hebben? Maak dan gebruik van onze plaatsingsdienst. Onze plaatsingsdienst bestaat uit echte vakmensen met bijzonder veel liefde voor het vak, en dat merkt u! Zo zorgen wij voor praktische adviezen en een naadloze service. Doordat wij de montage in eigen huis houden, heeft u maar een aanspreekpunt. Bij alle vlaggenmasten op onze website kunt u het aangeven of u de vlaggenmast geplaatst wenst te hebben, het streven is dat we dan binnen 2 weken de mast plaatsen.

Regelgeving betreffende vergunningen kan u hier vinden.

Vlaggenmasten en vlaggen onderhoudsservice

Ook het onderhouden van uw vlaggen en vlaggenmasten behoort tot de mogelijkheden. Uw vlaggen en vlaggenmast(en) zijn het visitekaartje van uw onderneming. Vaak is het onderhoud hiervan een ondergeschoven kindje. Wilt u echter uw bedrijfspand of boulevard er altijd netjes uit hebben zien laat uw vlaggen en vlaggenmasten dan onderhouden door Bos Vlaggen. We maken de mast schoon, vervangen het vlaggenkoord en hangen er desgewenst nieuwe vlaggen in. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op om de mogelijkheden betreffende uw vlaggenmasten te bespreken. Voor meer informatie betreffende onderhoud en tips van de verschillende materialen vlaggenmasten, verwijzen wij u graag naar ons blog artikel(en):

✔ Houten vlaggenmast onderhouden
Aluminium vlaggenmast onderhouden
Polyester vlaggenmast onderhouden

Handleiding plaatsen van vlaggenmasten

Onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmast plaatsen. Hieronder kunt u de verschillende handleidingen en video’s, van vlaggenmast constructies raadplegen.

Veelgestelde vragen

  1. Door gebruik te maken van een grondbuis zakt een vlaggenmast ca. 80cm de grond in. Om deze constructie juist en waterpas te installeren raadpleeg : Handleiding (PDF) -Vlaggenmast plaatsen met grondbuis of bekijk onderstaande video:

  2. Vlaggenmasten voorzien van een kantelbare voetplaat blijven boven het maaiveld. Raadpleeg de Handleiding (PDF) -vlaggenmast plaatsen met kantelvoet / kantelbare voetplaat hoe deze constructie geïnstalleerd dient te worden of of raadpleeg onderstaande video.

  3. Om een vlaggenmast boven het maaiveld te houden gebruiken wij overschuifkokers. Raadpleeg de montage instructie om de mast waterpas te plaatsen : Handleiding (PDF) -Vlaggenmast plaatsen met overschuifkoker of bekijk onderstaande video :

  4. Doorgaans wordt een houten vlaggenmast geplaatst in houten mastbok. Bekijk Handleiding (PDF) – Vlaggenmast plaatsen met mastbok of onderstaande video :

  5. De banieruithouder is eenvoudig te monteren volgen de handleiding (PDF) – Draaitop / banieruithouder of bekijk onderstaande video.

  6. Onze hijsbare baniermast PRO kunnen met verschillende grondbevestigingen worden geleverd . Deze masten zijn volledig samen te stellen hijsbare baniermast kopen. Voor de montage instructie in PDF. Handleiding (PDF) – Hijsbare Baniermast PRO

    Of bekijk onderstaand filmpje voor de werking en montage van deze vlaggenmast.

  7. Om vlaggenmasten aan de muur te installeren maken wij gebruik van muurbeugels. Om deze correct te installeren hebben wij de volgende montage instructie : masten met muurbeugels.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.