Goedkope vlaggenmasten

De scherpste aanbiedingen vlaggenmasten

Als u op zoek bent naar een goedkope vlaggenmast, dan bent u bij Bos Vlaggen op het juiste adres. De scherpst geprijsde vlaggenmasten vind u bij ons.  Bos vlaggen is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van vlaggen en vlaggenmasten. En staan garant voor onze hoge kwaliteit en service.

Wilt u weten hoe dit kan? Lees dan verder.

Scherpste prijs en toch de hoogste kwaliteit

Bos vlaggen heeft als een van de weinige aanbieders van vlaggenmasten een eigen magazijn met voorraad. Daarnaast doen wij de assemblage van onze vlaggenmasten zelf. En kopen wij groot in, waardoor wij voordeliger prijzen kunnen bedingen van onze leveranciers. Wij werken alleen met Europese producenten, die gebruik maken van hoogwaardige materialen. Zo borgen wij de kwaliteit van onze masten en alle andere producten. Ook van de goedkope vlaggenmasten.

Lage prijs en toch geen bezorgkosten voor uw vlaggenmast

Soms ziet u een vlaggenmast toch voor dezelfde prijs. Let dan op de kleine lettertjes en op de beoordelingen van de leverancier. Als u een goedkope vlaggenmast bij ons bestelt dan rekenen wij geen bezorgkosten. En, zoals u kunt zien aan onze beoordelingen scoren wij zelfs een 9,1/10 op snelheid van onze levering.

Voordelig uw vlaggenmast plaatsen

Wilt u het voordeligst uit zijn voor uw vlaggenmast, dan is het een goed idee om deze zelf te plaatsen. Wij hebben hiervoor een uitgebreide plaatsingsinstructie voor uw vlaggenmast gemaakt, met duidelijke filmpjes ter instructie, over hoe u de mast het beste kan plaatsen.

Lijkt het u, ondanks de instructies, toch wat te veel gedoe? Geef dan bij uw bestelling aan dat u gebruik wilt maken van onze plaatsingsdienst.

Onze plaatsingsdienst bestaat uit echte en gecertificeerde vakmensen met bijzonder veel liefde voor het vak. Dat merkt u! Zo zorgen wij voor praktische adviezen, een naadloze service en een plaatsing binnen 2 weken.

Toont alle 2 resultaten