Baniermasten: val op met uw bedrijf

Baniermasten zijn vlaggenmasten, speciaal bedoeld voor banieren. Deze aluminium baniermast is uitgevoerd met een draaitop en grondbevestiging naar keuze. Een baniermast is in twee varianten beschikbaar: met een vaste uithouder of een hijsbare uithouder.

Lees meer over de verschillende opties die wij bieden. Of bestel direct online.

Vaste uithouder op uw baniermast

Zet een vaste uithouder op uw baniermast er zorg hierdoor dat uw banier altijd leesbaar blijft, ook wanneer er geen wind staat. Wanneer u een banier op uw mast wilt plaatsen of vervangen, zult u de banier vlaggenmast moeten kantelen. Het is daarom aan te raden om de baniermast met vaste uithouder te gebruiken in combinatie met een kantelvoet of een hardhouten mastbok.

Baniermasten met hijsbare uithouder

Bij een baniermast met een hijsbare uithouder hoeft u de mast niet te kantelen om uw banieren te hijsen of strijken. U kunt de banier in of uit uw baniermast halen met een vlaggentouw. Hierdoor zijn de baniermasten met hijsbare uithouder geschikt voor meer verschillende grondbevestigingen.   Zoek en bestel de juiste baniermast voor uw toepassing uit. Of lees meer voor extra informatie

Baniermast materiaal, hoogte en vorm

Alle onze baniermasten zijn uitgevoerd in aluminium. De masten voor banieren zijn verkrijgbaar in hoogtes van vijf tot en met negen meter. De baniermasten zijn cilindrisch gevormd: aan de top hebben ze dezelfde diameter als aan de voet. Het juiste formaat van uw baniermast is afhankelijk van de plaatsing, de grondbevestiging en de hoogte van uw bedrijfspand.

Kies de juiste maat voor uw baniermasten

Baniermasten zijn leverbaar in diverse lengtes en diameters. De lengtemaat van deze cilindrische masten gaan tot en met 9 meter. Hoe dikker de mast, hoe steviger deze is. Wij adviseren voor hogere masten een grotere diameter. Dit is optisch een betere keus, maar heeft er vooral mee te maken dat een hogere mast meer te lijden heeft van wind. Dit is ook de reden dat wij de langste vlaggenmasten alleen in 90mm diameter leveren.

De hoogte van de baniermast is afhankelijk van de hoogte van uw pand. Het mooist is over het algemeen genomen een mastlengte van ca. een meter tot een halve meter korter dan de nok van het pand. Ook de omgeving is van belang. Staat de mast vrij of juist ergens dicht op. Hou er tenslotte rekening mee dat een bepaalde lengte mast ook een bepaalde afmeting banier met zich meebrengt. Het meest worden de 6, 7 en 8 meter baniermasten verkocht.

Banieren

Met banieren bent u verzekerd van een permanent zichtbare uiting voor uw bedrijf. Wij bedrukken uw banier haarscherp met een ontwerp naar keuze, voor gebruik binnen of buiten, in de gewenste afmeting.   Wilt u geen banier, maar vrij wapperende vlaggen? Kies dan voor een vlaggenmast en een vlag, bedrukt naar keuze.

Resultaat 1–16 van de 29 resultaten wordt getoond