Anti-Diefstal vlaggenmast

Uw vlaggenmasten beveiligen

Anti-diefstal vlaggenmasten uitgevoerd met een anti diefstal systeem. Dit biedt twee voordelen. Vanwege dit systeem kan de vlag niet uit uw mast gestolen worden. Een extra voordeel is dat uw vlaggenlijn aan de binnenzijde van de mast is verwerkt. Hierdoor heeft u geen geluidshinder van uw mast, door tikkende of fluitende lijnen.

Afwerkingen anti-diefstal vlaggenmast

De Anti-diefstal vlaggenmast is verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen.

  • Anti diefstal systeem – luikje voorzien van een cilinderslot
  • Anti diefstal systeem – Liersysteem

Anti diefstal systemen kunnen alleen worden geplaatst in polyester en aluminium vlaggenmasten. Onderstaande vlaggenmasten kunnen allemaal worden uitgevoerd met een anti diefstal systeem.

Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden. Of bestel direct online.

Aluminium Anti-Diefstal vlaggenmast

Aluminium vlaggenmasten zijn duurzaam, onderhoudsvrij en bieden de meeste mogelijkheden qua toepassingen, vormen en formaten. Zowel particulieren als bedrijven kiezen voor aluminium vanwege de vele goede eigenschappen.  Aluminium biedt de meeste mogelijkheden in toepassingen en de relatief lage prijs.

Wanneer u een aluminium anti-diefstal vlaggenmast aanschaft van Bos Vlaggen, kiest u voor degelijkheid, kwaliteit en een goede service.

Een mast met luikje en een cilinderslot wordt vanaf een diameter 70mm  ingebouwd. Vanaf diameter 90mm zijn beide systemen mogelijk. In vlaggenmasten met diameter 60mm wordt dit systeem niet ingebouwd. Dit zou de mast teveel verzwakken.

Polyester anti-diefstal vlaggenmast

Bij Bos Vlaggen, heeft u  de ruimste keuze in polyester anti-diefstal vlaggenmasten. En alles is direct leverbaar uit voorraad. Er zijn verschillende lengtes en diameters beschikbaar. Qua vorm is een polyester anti-diefstal vlaggenmasten altijd conisch (kegelvormig). Het belangrijkste in de keuze voor de maat is de juiste lengte.

Voor de juiste lengte dient de mast circa één tot een halve meter korter zijn dan de nok van het pand. Houd hierbij ook rekening met de omgeving. Staat de vlaggenmast vrij? Dan is de exacte lengtemaat iets minder belangrijk. Staat de vlaggenmast dichtbij een pand? Dan is het juist zaak om de juiste lengte goed te bepalen en de hoogte van het pand exact te weten. Neem eventueel contact op voor hulp hierbij.

Toont alle 16 resultaten