Vlaggenmasten

De ruimste keuze in vlaggenmasten

Bos Vlaggen is uw adres voor de ruimste keuze in vlaggenmasten. Wij leveren alles direct uit voorraad. Ons aanbod bestaat uit de volgende materialen:
Houten vlaggenmasten
Polyester vlaggenmasten
Aluminium vlaggenmasten

Wat de materiaalkeuze ook is, u bent verzekerd van degelijkheid, kwaliteit en een goede service. Bos vlaggen heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en monteren van vlaggenmasten. En met resultaat. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 uit 10. Deze score behoort tot de hoogste in deze sector. Lees meer of bestel direct.

Vorm kiezen van uw vlaggenmast

Vlaggenmasten zijn er in twee vormen. Wij bieden beide aan, zowel conische als cilindrische vlaggenmasten. Het verschil is vooral optisch van aard. Maar houd ook rekening met de vorm als u al een voorkeur heeft voor een bepaald materiaal.

Conische vlaggenmast

Een conische vlaggenmast heeft een bredere voet dan top. Deze masten lopen taps toe en zijn dus kegelvormig (conisch). Zowel de houten, de polyester als de aluminium vlaggenmast zijn in conische vorm online te bestellen. Wij adviseren de conische vlaggenmast, wanneer u traditioneel gaat vlaggen (reguliere vlag, geen banier). Deze vorm vlaggenmast wordt zowel door particulieren als bedrijven gekozen.

Cilindrische vlaggenmast

Een cilindrische vlaggenmast heeft altijd dezelfde maat voet in diameter als top. Beschikbare diameters zijn 60, 70 of 90mm. De cilindrische vorm is alleen in aluminium te verkrijgen en kunt u gewoon online bestellen. Wij adviseren de cilindrische vlaggenmast voor het vlaggen met banieren. De cilindrische mast wordt meestal alleen gekozen door bedrijven. Het is ook een prachtig visitekaartje voor uw onderneming.

Lengte kiezen van uw vlaggenmast

Zowel voor particulier als voor zakelijk gebruik zijn 6 meter7 meter en 8 meter (boven het maaiveld of trottoir) de meest voorkomende lengtes. Over het algemeen genomen dient de mast ca. een meter tot een halve meter korter zijn dan de nok van het pand.

Ook de omgeving is van belang. Staat de mast vrij of juist ergens dicht op. Hou er tenslotte rekening mee dat een bepaalde lengte mast ook een bepaalde afmeting vlag met zich meebrengt. Uiteraard worden er bij grotere huizen, kantoorpanden en woonboulevards ook langere vlaggenmasten neergezet. Maar de 6, 7 en 8 meter vlaggenmasten worden het meest verkocht.

Onderhoud van uw vlaggenmast

Zowel de polyester als aluminium vlaggenmasten vergen nauwelijks onderhoud. Wel is het te adviseren om uw vlaggenmast jaarlijks schoon te maken. Het is het visitekaartje voor uw bedrijf of woning. Houten vlaggenmasten hebben extra aandacht nodig in onderhoud. Deze moet jaarlijks geïnspecteerd te worden en bij voorkeur worden voorzien van een frisse laklaag.

Samenstellen van uw vlaggenmast

Nadat u de juiste vorm, gewenste materiaalsoort, lengte en diameter hebt gekozen, kunt u eenvoudig en snel de rest van uw vlaggenmast samenstellen. Maak alleen nog een keuze voor de juiste bevestiging (grond- of gevelbevestiging) en voor een kleur en vorm van de vlaggenmastknop. Tenslotte is alleen nog van belang of u wilt dat wij de vlaggenmast plaatsen, of alleen bezorgen.

Online kopen bij BosVlaggen.nl

Vlaggenmasten voor in de tuin, bij uw bedrijfspand of op de boulevard bestelt u eenvoudig en betrouwbaar online. Vlaggenmasten met lengtes van 4 tot en met 12 meter en in verschillende diameters hebben wij op voorraad. Bestel vandaag, dan is uw vlaggenmast binnen 1-5 werkdagen in huis. Betalen gaat makkelijk via creditcard, iDeal. daarnaast bieden wij optie om op rekening te kopen. Bij bestellingen boven de € 150,- betaalt u geen vracht of verzendkosten.

Onderhoud

Zowel de polyester als aluminium vlaggenmasten vergen nauwelijks onderhoud. Wel is het te adviseren om uw vlaggenmast jaarlijks schoon te maken. Het blijft natuurlijk een visitekaartje voor uw bedrijf of woning. Houten vlaggenmasten hebben wel extra aandacht nodig in onderhoud. Zo dient deze jaarlijks geïnspecteerd te worden en idealiter ook gelakt te worden.

Garantie

Op al onze vlaggenmasten geldt uiteraard een garantie. Op aluminium cilindrische vlaggenmasten is dit 5 jaar. Op polyester en aluminium conische vlaggenmasten geven wij maar liefst 15 jaar garantie. En op alle accessoires voor uw vlaggenmast, geldt een garantietermijn van 2 jaar. Uiteraard is de garantie wel aan voorwaarden gebonden.

De garantietermijn voor vlaggenmasten geldt op breuk van de masten. Een beperkende voorwaarde is dat bij een windkracht van 8 of hoger, de vlaggen wel uit de mast gehaald worden. Wanneer daar niet aan voldaan wordt en dit schade, breuk of scheefstand van de mast tot gevolg heeft dan is Bos Vlaggen niet aansprakelijk voor de ontstane schade, reparatie en/of herstelkosten. Maar aarzel niet om op dat moment toch contact op te nemen met ons. Wij zijn u graag van dienst met het geven van een goed advies over hoe u de schade het best kunt herstellen.

Resultaat 1–16 van de 43 resultaten wordt getoond