Grondbuis – Grondkoker

€ 18,15 (€ 15,00 Excl. BTW)


Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

Grondbuis voor uw vlaggenmast

Plaats uw vlaggenmast stevig met een grondkoker

De grondbuis of grondkoker is de meest eenvoudige grondbevestiging voor uw vlaggenmast. Het is een zeer geschikte bevestiging voor vlaggenmasten tot en met een lengte van 9 meter. De grondbuis heeft een ronde vorm en is daarom alleen bedoeld voor vlaggenmasten met een ronde voet. Bij Bos vlaggen maken wij voor onze grondkokers gebruik van het meest hoogwaardige aluminium. Wij garanderen daarom een goede werking van onze grondkokers bij zowel cilindrische als conische vlaggenmasten.

Plaatsing Grondbuis voor een vlaggenmast

De plaatsing van een grondbuis is eenvoudig. U kunt hiervoor onze handleiding gebruiken, voor het plaatsen van een grondkoker. U kunt ook gebruik maken van onze plaatsingsservice

Grondbuis – Grondkoker en mastlengte

Hoewel de grondbuis eenvoudig is en voordelig qua prijs, is het goed om u te realiseren dat het gebruiken van een grondbuis, uw mastlengte met bijna een meter verkort. De diepte van de grondbuis is 80 cm en hier wordt de onderzijde van de vlaggenmast ingeschoven. Voor het bepalen van de juiste lengte van uw vlaggenmast is het belangrijk om hier rekening mee te houden.

Diameter

De vlaggenmast schuift in de grondbuis en zakt daardoor ca. 80cm in de grond.

Materiaal

Aluminium 60, 70 en 90mm wit gelakt / 100 en 120mm blank aluminium

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf