De vakantie’s zijn begonnen, levertijden en reactietijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent.

Fairybell Multi Colour 1500 – geschikt voor vlaggenmast van 8 meterSKU: 1500FB-2
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Multi colour Fairybell 8 meter – 1500 LED

Maak van je vlaggenmast een geweldige blikvanger. Nu met nog meer kerstsfeer dankzij het nieuwe Multi Colour effect in deze kerstboom voor in je vlaggenmast. De Fairybell heeft maar liefst 1500 ledlampjes met een van kleur wisselend effect. Hiermee brengt u de openbare ruimte, uw tuin of bedrijf snel in de kerstsfeer. Deze Fairybell is geschikt voor een vlaggenmast van 8 meter. Dit exemplaar wordt geleverd zonder vlaggenmast, maar het is ook mogelijk om deze direct met bijbehorende vlaggenmast te bestellen.

Gunstig geprijsde combinaties Vlaggenmast met deze Multi Colour Fairybell

Vlaggenmast conisch polyester 8 meter
Vlaggenmast conisch aluminium 8 meter
Vlaggenmast cilindrisch aluminium 8 meter

Moeite met besluiten welke vorm u moet kiezen? Zie hier de verschillen tussen verschillende vormen en materialen van onze vlaggenmasten

Speciale aanbieding: Vlaggenmast+Fairybell

Energiezuinige Fairybells

Deze fairybell bestaat uit 1500 energiezuinige warm witte kerstlampjes met Multi Colour effect. Gezamenlijk vormen deze een prachtige 3D lichtfiguur van een kerstboom met een afmeting van 3,5 meter breed en 8 meter hoog. Van een afstand geeft de fairybell een sprookjesachtige kerstsfeer door het magisch uitziende Multi Colour effect.

Extra’s voor fairybell:

Fairybell tijdschakelaar 24U
Fairybell verlengsnoer 10M 31volt

Garantie op onze Fairybells

Onze Fairybells worden sinds 2018 volledig in Nederland gefabriceerd. U bent hierdoor verzekert van een betere gebruikservaring en levensduur. Dankzij de verbeterde Europese kwaliteitscontrole en gecontroleerd productieproces geven we 3 jaar garantie op alle Made in Holland Fairybell modellen.

Gebruiksaanwijzing Fairybell met Multi Colour effect

De Fairybell 1500 Multi Colour ledkerstboom kun je gemakkelijk ophijsen met het ophijssysteem van uw eigen vlaggenmast. Zet de verlichting daarna gemakkelijk vast met pinnen in bijvoorbeeld het gras, zand of tussen tegels.

Bekijk voor een meer uitgebreide gebruiksaanwijzing onze plaatsingsvideo.

Het opzetten van een Fairybell 1500 led kerstboom is eenvoudig en kost relatief weinig tijd. Het effect van een vlaggenmast met twinkle kerstverlichting buiten is adembenemend en spreekt bij zowel jong en oud tot de verbeelding in de donkere feestdagen rondom de kerst.

Door het eenvoudige systeem is het opzetten en afbouwen van de vlaggenmast kerstverlichting gemakkelijk en licht werk. Vanuit de verpakking is de vlaggenmast kerstboom binnen 3 kwartier te plaatsen. Vlaggenmast verlichting gaat jarenlang mits u er goed mee omgaat tijdens het opzetten en afbouwen. Houdt u zich daarom aan de gebruiksaanwijzing die is meegeleverd met het product.

Officieel dealer van Fairybells

Kerstverlichting voor in uw vlaggenmast? Bos vlaggen is officieel dealer van Fairybell. Fairybell heeft kerstboom kerstverlichting voor in uw vlaggenmast. Deze kerstboom van honderden lampjes hijst u gewoon op met het ophijssysteem van uw vlaggenmast. Door het gepatenteerde systeem van Fairybell® creëert u in een zeer korte tijd een prachtige kerstsfeer rondom uw huis. De vorm van de gepatenteerde kerstverlichting spreekt tot ieders verbeelding en honderden LED-lampjes zorgen voor een adembenemende kerstboom.

Fairybells bij Bos Vlaggen

Bos Vlaggen is al jaren specialist op het gebied van Fairybells. Wij leveren uw kerstverlichting voor de vlaggenmast direct uit voorraad en hebben maar liefst 7 varianten beschikbaar in verschillende afmetingen. Koop dit eerlijke Nederlandse product veilig en vertrouwd bij Bos Vlaggen. De voordelen van uw Fairybell bij ons kopen op een rijtje:
– Wij kopen Fairybells groot in, dus u vindt het nergens voordeliger.
– Al meer dan 30 jaar vlaggen en vlaggenmasten specialist
– Ruim 2800 beoordelingen met gemiddeld een 9.1 uit 10
– Snelle levering, direct uit voorraad

Kleur Fairybell

Multi colour

Kerstverlichting voor lengte mast

8 meter, 9 meter (1 meter uit de top hangen)

Kerstverlichting

Kerstverlichting

Merk kerstverlichting

Fairybell