De vakantie’s zijn begonnen, levertijden en reactietijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent.

Fairybell Twinkle 1200 – geschikt voor vlaggenmast van 6 meterSKU: 1200FB-1
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen (sneller in overleg)

Fairybell 1200 | Twinkle | 6 meter | 1200 LED-lampjes

Maak van je vlaggenmast een geweldige blikvanger. Nu met nog meer kerstsfeer dankzij het nieuwe Twinkle effect in deze kerstboom voor in je vlaggenmast. De Fairybell heeft maar liefst 1200 ledlampjes met een van kleur veranderend effect. Hiermee brengt u de openbare ruimte, uw tuin of bedrijf snel in de kerstsfeer. Deze Fairybell is geschikt voor een vlaggenmast van 6 meter. Dit exemplaar wordt geleverd zonder vlaggenmast, maar het is ook mogelijk om deze direct met bijbehorende vlaggenmast te bestellen.

Gunstig geprijsde combinaties Vlaggenmast met deze twinkle Fairybell

Vlaggenmast conisch polyester 6 meter
Vlaggenmast conisch aluminium 6 meter
Vlaggenmast cilindrisch aluminium 6 meter

Moeite met besluiten welke vorm u moet kiezen? Raadpleeg onze vlaggenmasten FAQ welke mast het best bij u past.

Speciale aanbieding: Vlaggenmast 6 meter + Fairybell 

Energiezuinige Fairybell

Deze fairybell bestaat uit 1200 energiezuinige warm witte kerstlampjes met Twinkle effect. Gezamenlijk vormen deze een prachtige 3D lichtfiguur van een kerstboom met een afmeting van 3,5 meter breed en 6 meter hoog. Van een afstand geeft de fairybell een sprookjesachtige kerstsfeer door het magisch uitziende Twinkle effect.

Extra’s voor fairybell:

Fairybell tijdschakelaar 24U https://www.bosvlaggen.nl/fairybell-tijdschakelaar-24u

Fairybell verlengsnoer 10M https://www.bosvlaggen.nl/fairybell-verlengkabel-10-meter-31volt

Garantie op onze Fairybells

Onze Fairybells worden sinds 2018 volledig in Nederland gefabriceerd. U bent hierdoor verzekert van een betere gebruikservaring en levensduur. Dankzij de verbeterde Europese kwaliteitscontrole en gecontroleerd productieproces geven we 3 jaar garantie op alle Made in Holland Fairybell modellen.

Gebruiksaanwijzing Fairybell met Twinkle effect

De Fairybell 1200 Twinkle ledkerstboom kun je gemakkelijk ophijsen met het ophijssysteem van uw eigen vlaggenmast. Zet de verlichting daarna gemakkelijk vast met pinnen in bijvoorbeeld het gras, zand of tussen tegels.

Bekijk voor een meer uitgebreide gebruiksaanwijzing onze plaatsingsvideo.

Het opzetten van een Fairybell 1200 led kerstboom is eenvoudig en kost relatief weinig tijd. Het effect van een vlaggenmast met Twinkle kerstverlichting buiten is adembenemend en spreekt bij zowel jong en oud tot de verbeelding in de donkere feestdagen rondom de kerst.

Door het eenvoudige systeem is het opzetten en afbouwen van de vlaggenmast kerstverlichting gemakkelijk en licht werk. Vanuit de verpakking is de vlaggenmast kerstboom binnen 3 kwartier te plaatsen. Vlaggenmast verlichting gaat jarenlang mits u er goed mee omgaat tijdens het opzetten en afbouwen. Houdt u zich daarom aan de gebruiksaanwijzing die is meegeleverd met het product.

Officieel dealer van Fairybells

Kerstverlichting voor in uw vlaggenmast? Bos vlaggen is officieel dealer van Fairybell. Fairybell heeft kerstboom kerstverlichting voor in uw vlaggenmast. Deze kerstboom van honderden lampjes hijst u gewoon op met het ophijssysteem van uw vlaggenmast. Door het gepatenteerde systeem van Fairybell® creëert u in een zeer korte tijd een prachtige kerstsfeer rondom uw huis. De vorm van de gepatenteerde kerstverlichting spreekt tot ieders verbeelding en honderden LED-lampjes zorgen voor een adembenemende kerstboom.

Fairybells bij Bos Vlaggen

Bos Vlaggen is al jaren specialist op het gebied van Fairybells. Wij leveren uw kerstverlichting voor de vlaggenmast direct uit voorraad en hebben maar liefst 7 varianten beschikbaar in verschillende afmetingen. Koop dit eerlijke Nederlandse product veilig en vertrouwd bij Bos Vlaggen.

Kleur Fairybell

Warm wit Twinkle

Kerstverlichting voor lengte mast

6 meter

Merk kerstverlichting

Fairybell

Kerstverlichting

Kerstverlichting