Draaitop met banieruithouder (aluminium vlaggenmast)
SKU: 10-400 Meer informatie
Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

Draaitop met banieruithouder (aluminium vlaggenmast)

Om uw banieren (langwerpige vlaggen) goed leesbaar te maken bij geen wind, kunt u uw aluminium vlaggenmast voorzien van een banieruithouder. De set is eenvoudig samen te stellen door de stappen van boven naar beneden te door lopen.

Draaitop

De draaitop bestaat uit POM kunststof en RVS onderdelen. Daarnaast is de ronddraaiende top voorzien van dubbele geruisloze en zelfsmerende RVS kogellagers. Leverbaar voor vlaggenmasten met een binnendiameter van 54, 64 of 84mm. Deze draaitoppen worden in de mast geschoven, zie ook de montage instructie.

Banieruithouder

De draaitop wordt geleverd met een stevige aluminium banieruithouder. De lengte van de uithouder is 164cm en is geschikt voor banieren met een maximale breedte van 150cm. De uithouder kan eenvoudig in elke gewenste lengte worden ingekort. De diameter van de uithouder is 16mm.

  1. Voor de aluminium vlaggenmast leveren wij banieruithouders in het wit en in het zwart. Tevens de draaitop is in het zwart te verkrijgen. Zowel de witte als zwarte uithouder worden gepoedercoat zodat deze niet af gaan gegeven aan de banier.

  2. De uithouder wordt standaard geleverd voor een banier met een maximale breedte van 150cm, hoe rekening met de diameter van de mast wat voor een banier u aan de vlaggenmast bevestigd.

Montage instructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/banieruithouder.pdf