Goedkoopste vlaggenmasten

De scherpste aanbiedingen in vlaggenmasten

Wilt u een goedkope vlaggenmast kopen, dan bent u bij Bos Vlaggen op het juiste adres. De scherpst geprijsde vlaggenmasten vind u bij ons.  Bos vlaggen is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van vlaggen en vlaggenmasten. Wij staan garant voor onze hoge kwaliteit en service. En dat hoeft dus niet duur te zijn.

Wilt u weten hoe dit kan? Lees dan verder. Of bestel hieronder meteen de voordeligste vlaggenmast.

Lees meer

Toont alle 14 resultaten


Scherpste prijs en toch de hoogste kwaliteit

Bos vlaggen heeft als een van de weinige aanbieders van goedkope vlaggenmasten een eigen magazijn met voorraad. Daarnaast doen wij de assemblage van onze vlaggenmasten zelf. En kopen wij groot in, waardoor wij voordeliger prijzen kunnen bedingen van onze leveranciers. Wij werken alleen met Europese producenten, die gebruik maken van hoogwaardige materialen. Zo borgen wij de kwaliteit van onze masten en alle andere producten. Ook van de goedkope vlaggenmasten.

Lage prijs en toch geen bezorgkosten voor uw goedkope vlaggenmast

Soms kunt u bij een andere aanbieder een vlaggenmast kopen voor dezelfde prijs. Let dan op de kleine lettertjes en op de beoordelingen van de leverancier. Als u een goedkope vlaggenmast bij ons bestelt dan rekenen wij geen bezorgkosten, is de prijs inclusief BTW en bieden wij dezelfde service en garantie. En, zoals u kunt zien aan onze beoordelingen scoren wij een 9/10 gebaseerd op duizenden beoordelingen.

Vlaggenmast kopen

Voordelig uw vlaggenmast plaatsen

Wilt u het voordeligst uit zijn voor uw vlaggenmast, dan is het een goed idee om deze zelf te plaatsen. Wij hebben hiervoor een uitgebreide plaatsingsinstructie voor uw vlaggenmast gemaakt, met duidelijke filmpjes ter instructie, over hoe u de mast het beste kan plaatsen.

Lijkt het u, ondanks de instructies, toch wat te veel gedoe? Geef dan bij uw bestelling aan dat u gebruik wilt maken van onze plaatsingsdienst.

Onze plaatsingsdienst bestaat uit echte en gecertificeerde vakmensen met bijzonder veel liefde voor het vak. Dat merkt u! Zo zorgen wij voor praktische adviezen, een naadloze service en een plaatsing binnen 2 weken.

Een vlag kopen bij uw vlaggenmast

Als u een goedkope vlaggenmast koopt bij Bos vlaggen, dan wilt u vast gelijk ook een vlag kopen bij uw bestelling. Een vlag in een vlaggenmast heeft een andere afmeting dan in een vlaggenstok. De juiste maat voor uw vlag, bij uw vlaggenmast, kiest u eenvoudig met behulp van onze keuzehulp. Kies hier de juiste maat vlag voor uw vlaggenmast.

U kunt online zeer eenvoudig standaard landenvlaggenprovincievlaggenNederlandse vlaggenfinish vlaggen kopen in diverse afmetingen. Binnen enkele muisklikken koopt u uw gewenste vlag of vlaggen snel, gemakkelijk en vertrouwd. Bestel hem gelijk met de vlaggenmast en bespaar verzendkosten.