De vakantie’s zijn begonnen, levertijden en reactietijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent.

Aluminium vlaggenmast 9 meter diam.120-60mm. conisch modelSKU: 60-912060
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 3 - 6 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Aluminium conische vlaggenmast van 9 meter

Deze aluminium vlaggenmast is conisch en lopen dus taps toe: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Kwalitatief hoogstaand product met een lange levensduur. De chique uitstraling maakt deze vlaggenmast uitermate geschikt als uitdrager van uw reclameboodschap. De aluminium vlaggenmast is onderhoudsvrij en uit voorraad leverbaar in het wit gepoedercoat (RAL 9010) en geanodiseerd (aluminium kleurig).

Garantie

Onze aluminium conische vlaggenmasten worden met de grootste zorg gefabriceerd. Daarom geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Gratis verzending aluminium vlaggenmast

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen.

In tegenstelling tot vele andere webshops worden onze vlaggenmasten gratis verzonden boven een orderwaarde van € 150,-. Er komen dus bij het afrekenen geen extra voorrij- of bezorgkosten bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door.

Aluminium vlaggenmast laten plaatsen

Uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater).

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Afmetingen 900 cm
Materiaal

Aluminium

Vorm

Conisch

Kleur vlaggenmast

Anode (Zilverkleurig), Wit

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/overschuifkoker.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/mastbok.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf

Top diameter

60mm

Voet diameter

120mm