Polyester vlaggenmast 10 meter incl. kerstverlichting Starry Night®
SKU: 20-1000STN Meer informatie
    • 0 € 
    • € 
    • € 
    • € 
    • € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Aluminium kerst vlaggenmast 10 meter

Polyester vlaggenmast 10 meter

De polyester vlaggenmast zijn conisch en zijn dus taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Volledig UV-bestendig door de speciale gel-coating en door het speciale fabricageproces de meest egale polyester mast in de markt. Na enkele jaren van testen is onze Nordic polyester vlaggenmast een echte winnaar met over de hele lengte de smalste naad. De polyester vlaggenmast is een handgemaakte vlaggenmast, deze wordt door middel van een mal gemaakt, na het uitharden van de hars wordt de mal verwijdert waardoor er een naad zichtbaar blijft.

Afwerking polyester vlaggenmast

Deze vlaggenmast kan worden afgewerkt op 2 verschillende manieren. Standaard wordt er een koord en kikker geleverd, dit noemen wij een standaard afwerking.

Wilt u het touw liever aan de binnenkant dan hebben wij daarvoor een bandliersysteem. U kunt de vlag eenvoudig hijsen en strijken met meegeleverde slinger. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke anti diefstal systeem. Wij kiezen er bewust voor geen “lompe” opbouw of kunstofkastjes te monteren, deze zijn in aanschaf wel goedkoper maar zeker niet gebruiksvriendelijker. Dit liersysteem wordt geleverd inclusief contragewicht.

Bevestiging polyester vlaggenmast

Als grondbevestiging adviseren wij de kantelbare voetplaat. Het kantelanker of kantelvoet is een veelzijdige en duurzame methode om uw vlaggenmast te bevestigen. Hij bestaat uit twee delen: een scharnierend bovendeel en een vaste grondbevestiging. De grondbevestiging van de kantelvoet wordt in beton gestort.

Vlaggenmast kerstverlichting Starry Night®

Deze vlaggenmasten wordt geleverd inclusief de succesvolle Starry Night® 4000 kerstverlichting. Deze bestaat uit 4000 warm witte led verlichting en heeft een diameter van 420cm onderaan.

Polyester vlaggenmast laten plaatsen

Uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater).

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Let op : Bij de keuze vlaggenmasten plaatsen wordt enkel de vlaggenmast geplaatst u dient later zelf de Starry Night® te monteren.

Materiaal

Polyester

Vorm

Conisch

Lengte

10 meter

Kleur vlaggenmast

Wit RAL 9010

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf

Top diameter

65mm

Voet diameter

135mm

Kleur LED

Warm wit

Kerstverlichting voor lengte mast

10 meter

Kerstverlichting

Kerstverlichting + mast

Merk kerstverlichting

Starry Nights