Polyester vlaggenmast 10 meter incl. kerstverlichting FairyBell
SKU: 50-1000FB Meer informatie
    • 0 € 
    • € 
    • € 
    • € 
    • € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Helaas uitverkocht!
Als alternatief hebben wij nog de Starry Night 4000 kerstverlichting met vlaggenmast

Polyester vlaggenmast 10 meter incl. kerstverlichting FairyBell

De polyester vlaggenmast zijn conisch en zijn dus taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Volledig UV-bestendig door de speciale gel-coating en door het speciale fabricageproces de meest egale polyester mast in de markt. Na enkele jaren van testen is onze Nordic polyester vlaggenmast een echte winnaar met over de hele lengte de smalste naad. De polyester vlaggenmast is een handgemaakte vlaggenmast, deze wordt door middel van een mal gemaakt, na het uitharden van de hars wordt de mal verwijdert waardoor er een naad zichtbaar blijft.

Fairybell

Deze vlaggenmasten wordt geleverd inclusief de succesvolle Fairybell 4000 kerstverlichting. De 4000 bestaat uit 4000 warm witte led verlichting en heeft een diameter van 400cm.

Garantie en testen

Er worden continu sterktetests uitgevoerd op onze vlaggenmasten door (SP) de Zweedse nationale test- en onderzoeksinstituut. Daarom geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Vlaggenmasten bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er verder geen bezorgkosten meer bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen.Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben ? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten).Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Let op : Bij de keuze vlaggenmasten plaatsen wordt enkel de vlaggenmast geplaatst u dient later zelf de fairybell te monteren.

Materiaal

Polyester

Vorm

Conisch

Lengte

10 meter

Kleur vlaggenmast

Wit gepigmenteerd

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf

Kleur LED

Warm wit

Top diameter

65mm

Voet diameter

120mm

Kerstverlichting voor lengte mast

10 meter

Merk kerstverlichting

Fairybell

Kerstverlichting

Kerstverlichting + mast