FairyBell 1500 – geschikt voor vlaggenmast van 7 meter
SKU: 1500FB-7 Meer informatie
    • € 
    • € 
    • € 
Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

Fairybell 1500 | 7 meter | 1500 LED-lampjes | Warm wit

De Fairybell 1500 is een 7 meter hoge ranke verlichte kerstboomvorm voor in de vlaggenmast, deze bijzondere boom is voorzien van 1500 LEDs. De luxe kerstboom voor in uw mast is de eyecatcher van de winter. Mooie bijkomstigheid is dat de Fairybell 1500 binnen 30 tot 45 minuten op te zetten is. De diameter onderaan is 3,7 meter

Deze prachtige kerstbomen voor in uw vlaggenmasten zijn echte eyecatchers tijdens het koudste jaargetij. Deze kerstverlichting bestaat uit maar liefst 1500 LED lampjes en is in minder dan 3 kwartier te plaatsen!

Specificaties

Dankzij een uitgekiende verdeling van deze lichtjes ontstaat er in het donker een geweldig effect en heeft u een prachtig gevulde kerstboom in uw mast. Om de Fairybell tot zijn recht te laten komen is een vlaggenmast van ten minste 7m hoogte nodig.

Plaatsing

De boom is direct vanuit de doos gereed om op te bouwen, en net zo eenvoudig als dat deze opgezet wordt is deze ook weer op te bergen. Het opzetten is dan ook snel gebeurt, in drie kwartiertjes is de Fairybell geplaatst.

Dit product wordt standaard zonder mast geleverd. Wilt u deze er wel bij? bekijk dan onderstaande combinatie aanbiedingen.

Diameter

370cm

Garantie

3 jaar Fairybell Fabrieksgarantie

Aantal leds

1500 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)

Energie klasse

A++ 31V/220V laagspanning.Verbruik 20W/Hr.

Fabrikaat

Ontworpen en geproduceerd in Nederland

Kleur LED

Warm wit

Kerstverlichting voor lengte mast

7 meter

Kerstverlichting

Kerstverlichting

Merk kerstverlichting

Fairybell