Vlag Intersekse Progress
SKU: 1501561 Meer informatie
    • € 
Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

Vlag Intersekse Progress

Ben je op zoek naar de vlag van Intersekse Progress . De Intersekse Progress vlag voor in de vlaggenmast, voor aan de gevel of op een boot koop je hier eenvoudig en voordelig online. Bij de Intersekse progress vlag wordt er in het begin van de vlag (van links naar rechts) een driehoek toegevoegd aan de bestaande progress vlag. In deze driehoek is de achtergrond geel en in het midden van deze driehoek zie je een paarse cirkel met de kleur paars. De intersekse progress vlag gaat om seksediversiteit.

De intersekse-progressvlag is een symbool dat wordt gebruikt om steun en zichtbaarheid te bieden aan de intersekse gemeenschap en hun strijd voor erkenning en gelijke rechten. Intersekse verwijst naar mensen wiens biologische kenmerken (zoals chromosomen, geslachtsorganen, hormonen) niet strikt als mannelijk of vrouwelijk kunnen worden geclassificeerd volgens de typische definities van mannelijkheid of vrouwelijkheid.

De intersekse-progressvlag is ontworpen om specifiek de vooruitgang en erkenning van intersekse personen te symboliseren. De vlag bestaat uit vijf horizontale strepen in de kleuren paars, blauw, wit, roze en geel. Elk van deze kleuren heeft een specifieke betekenis:
De kleuren van de intersekse-progressvlag hebben elk een symbolische betekenis die specifiek is gekozen om de diversiteit en identiteit van intersekse personen te vertegenwoordigen. Hier zijn de betekenissen van de kleuren op de intersekse-progressvlag:

  • Paars: Representeert de gemeenschap als geheel. Het staat voor solidariteit en eenheid onder intersekse personen.
  • Blauw: Symboliseert vrede en harmonie. Het benadrukt het streven naar vrede in de maatschappij en acceptatie van de diversiteit van genderidentiteiten.
  • Wit: Staat voor degenen die zichzelf als intersekse identificeren. Het vertegenwoordigt de uniciteit van intersekse individuen en hun recht om hun eigen identiteit te definiëren.
  • Roze: Symboliseert liefde en het vredig samenleven van alle genders. Het benadrukt het belang van liefde, acceptatie en begrip in de maatschappij.
  • Geel: Vertegenwoordigt zichtbaarheid en hoop voor een betere toekomst. Het staat voor het streven naar erkenning, begrip en gelijke rechten voor intersekse personen.

Samengevoegd vormen deze kleuren de intersekse-progress vlag, die wordt gebruikt als een symbool van trots, bewustwording en solidariteit binnen de intersekse gemeenschap. Het doel is om de zichtbaarheid van intersekse kwesties te vergroten en te strijden voor gelijke rechten en erkenning.

De intersekse-progressvlag is bedoeld om bewustzijn te creëren rond intersekse kwesties en om een gevoel van gemeenschap en trots te bevorderen binnen de intersekse-gemeenschap. Het gebruik van de vlag en de bijbehorende symboliek is een manier om de strijd voor gelijke rechten en erkenning te ondersteunen en de diversiteit van genderidentiteiten te vieren.

Kwaliteit zoals u gewend bent van Bos Vlaggen, wij zorgen ervoor dat de vlag snel bij u uit kan.

Vlagdagen Intersekse Progress

Op de volgende dagen wordt in Intersekse Progress gevlagd:

Datum Gelegenheid/Evenement
26 oktober Intersekse Bewustzijnsdag (Intersex Awareness Day)
Mei (gehele maand) Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie (IDAHOT)
Juni (gehele maand) Pride Month (LGBTQ+ Pride)
8 november Intersekse Solidariteitsdag
20 november Transgender Gedenkdag (Transgender Day of Remembrance)
1 december Wereldaidsdag (World AIDS Day)
10 december Mensenrechten Dag (Human Rights Day)

Koop de vlag van Intersekse Progress bij Bos Vlaggen en u bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit.
✔ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
✔ Windsterke afwerking
✔ Vlaggen zijn dubbelnaads gezoomd
✔ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
✔ Mastvlaggen afm. 120x180cm, 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
✔ Wasbaar op 40°

Maatadvies

De mooiste Intersekse Progress se vlaggen koop je natuurlijk bij Bos Vlaggen. Wij hebben ze beschikbaar in verschillende maten en soorten, voor diverse gelegenheden. Zoals u gewend bent van Bos Vlaggen, leveren wij alles uit voorraad en zorgen wij er dus voor dat de vlag snel bij u uit kan.

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
50 x 75 cm Bootvlag
70 x 100 cm 1,5 meter
100 x 150 cm 2 meter
120 x 180 cm 5 meter
150 x 225 cm 6 meter
200 x 300 cm 7 of 8 meter
Productsoort

Vlag