Vlag Den Haag
SKU: 10-826-205 Meer informatie
    • € 
Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Vlag Den Haag

Den Haag de stad van Ooievaar, helaas is deze niet op de vlag afgedrukt. De vlag bestaat uit de kleuren geel/groen en is gebaseerd op de grond waarop Den Haag is gebouwd. Den Haag gebouwd op zandgrond en op veengrond. Het geel in de vlag staat voor zand en het groen staat voor het veen. De Haagse vlag, met haar elegante geel-groenekleuren, is meer dan alleen een stuk stof. Het is een krachtig symbool van pracht en statigheid, een tastbare weerspiegeling van de historische betekenis en majestueuze uitstraling van de stad Den Haag. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis van dit symbool en bieden we vlaggen van hoogwaardige kwaliteit die deze trots perfect vertegenwoordigen.

Haagse vlag kopen? Bestel Hoogwaardige Vlaggen!

Wil je een Haagse vlag kopen om jouw trots voor de stad Den Haag te tonen? Bij Vlaggen.nl vind je de perfecte vlaggen om jouw liefde voor Den Haag te uiten! Wij bieden hoogwaardige Haagse vlaggen van uitstekende kwaliteit. Met ons ruime assortiment en snelle levering hoef je niet verder te zoeken. Bestel nu jouw Haagse vlag en vier de stad Den Haag met trots!

Hoogwaardige Kwaliteit en de vlag van Den Haag Diverse Formaten

Wij streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Haagse vlaggen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar een handzame tafelvlag om je bureau mee te versieren of een indrukwekkende mastvlag om je bedrijf of evenement te promoten, wij hebben de juiste maat voor jou. Bestel jouw Haagse vlag in het formaat dat bij jouw behoeften past en laat de trots op de stad Den Haag wapperen.

Snelle Levering en Betrouwbare Service in ‘s Gravenhage

Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om jouw Haagse vlag te bestellen. Bovendien staan onze klantenservice-experts klaar om je te helpen bij eventuele vragen of speciale verzoeken. Wij streven naar 100% tevredenheid, zodat je met vertrouwen bij ons kunt bestellen.

Wil je jouw liefde voor de stad Den Haag met trots tonen? Bestel dan nu jouw Haagse vlag. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Vier de stad Den Haag en bestel jouw Haagse vlag vandaag nog!

Maatadvies vlag Den Haag

Formaat (HxB) Vlaggenstok / vlaggenmast boven het maaiveld
50x75cm Bootvlaggetje
70×100 cm 1,50 meter
100x150cm 2,00 meter
120x180cm 5 meter
150x225cm 6 meter
200x300cm 7 of 8 meter
Regio

gemeente 's-Gravenhage, gemeente Den Haag

Productsoort

Vlag