Polyester vlaggenmast 6 meter diam.120-65mm. SKU: 50-612065
Psst.. meer weten over een optie?
    • 0 € 
    • 0 € 
Leverkosten: 1e mast € 54,45 (€ 45,- excl. BTW)
                       elke volgende € 18,15 (€ 15,- excl. BTW)
Levertijd: 1 - 5 werkdagen (sneller in overleg)

Polyester vlaggenmast 6 meter

De polyester vlaggenmast zijn conisch en zijn dus taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Volledig UV-bestendig door de speciale gel-coating en door het speciale fabricageproces de meest egale polyester mast in de markt. Na enkele jaren van testen is onze Nordic polyester vlaggenmast een echte winnaar met over de hele lengte de smalste naad. De polyester vlaggenmast is een handgemaakte vlaggenmast, deze wordt door middel van een mal gemaakt, na het uitharden van de hars wordt de mal verwijdert waardoor er een naad zichtbaar blijft.

Garantie en testen

Er worden continu sterktetests uitgevoerd op onze vlaggenmasten door (SP) de Zweedse nationale test- en onderzoeksinstituut. Daarom geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Vlaggenmasten bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er nog kosten bij voor het bezorgen. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen.

Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben ?
Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten). De genoemde leverkosten komen er bij het plaatsen nog bij. Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Afmetingen 600 cm
Materiaal

Polyester

Vorm

Conisch

Kleur vlaggenmast

Wit

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf

Top diameter

65mm

Voet diameter

120mm