FairyBell 1200 – geschikt voor vlaggenmast van 6 meter SKU: 1200FB
Psst.. meer weten over een optie?
    • € 
    • € 
    • € 
Levertijd: Voorverkoop levering september / oktober

Fairybell 1200

De Fairybell 1200 led is de extra volle 6 meter hoge kerstboom voor in de vlaggenmast. De Fairybell 1200 voorzien van maar liefst 1200 LEDs is geschikt voor masten van 6 meter hoog en heeft een diameter van 3,5 meter aan de onderkant. Natuurlijk heeft u de UNIEKE drie jaar volledige garantie op deze in Nederland geproduceerde Fairybell kerstboom.

Een feeërieke kerstverlichting in boomvorm met honderden lampjes die u simpelweg met het ophijssysteem in uw bestaande vlaggenmast op kan hijsen. Met behulp van het gepatenteerde systeem van Fairybell zorgt u in een mum van tijd voor een prachtige kerstsfeer rondom uw huis.
Deze kerstboom met een hoogte van zes meter is voorzien van 1200 lampjes. Door het plaatsen van deze Fairybell wordt uw mast een echt pronkstuk. Doordat de 1200 dezelfde maten heeft als de 900, maar meer lampjes lijkt deze extra vol. Het opzetten van de Fairybell neemt tussen de 30 en 45 minuten in beslag. Doordat hij tegen alle weersomstandigheden in bestand is heb je er na het opzetten geen omkijken meer naar.

De Fairybell® 6 meter-1200 led, dankzij de slimme verdeling van het licht ontstaat er in het donker de optische illusie van een prachtig gevulde kerstboom in uw vlaggenmasten! Dankzij het unieke Fairybell systeem is dit effect vanaf alle kanten zichtbaar. De strengen worden aangesloten op een weerbestendige 31 volt adapter welke gewoon op het stroomnet aangesloten kan worden. Om de kerstboom enkel op gewenste tijden te activeren kan gebruikgemaakt worden van een tijdschakelaar.

De Fairybell wordt geleverd exclusief mast. Bent u geïnteresseerd in de combinatie? Neem dan eens een kijkje bij de aanbiedingen hieronder,

Specificaties

– 1200 warm-witte LED-lampjes
– Hoogte 6 M(vanaf de grond)
– Diameter onder 3,5 M
– Duidelijke gebruiksaanwijzing
– Snel opgebouwd (binnen 45 minuten)
– Duidelijke gebruiksaanwijzing
– Easy-click-systeem voor snelle opbouw
– Luxe zwarte smalle banden
– Verbruik 20 watt
– Inclusief 31 volts transformator
– TÜV en KEMA gekeurd

De Fairybell wordt geleverd exclusief mast. Bent u geïnteresseerd in de combinatie? Neem dan eens een kijkje bij de aanbiedingen hieronder,

Diameter

350cm

Garantie

3 jaar Fairybell Fabrieksgarantie

Aantal leds

1200 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)

Energie klasse

A++ 31V/220V laagspanning.Verbruik 14W/Hr.

Fabrikaat

Ontworpen en geproduceerd in Nederland

Kleur Fairybell

Warm wit

Fairybell voor vlaggenmast

6 meter