Besteed € 250,00 en ontvang een gratis Deur kerstboom verlichting bij jouw bestelling.
Kerst vlaggenmast 6 meter incl. Starry Night ®SKU: 20-600STN
Psst.. meer weten over een optie?
  • € 
  • 0 € 
  • 0 € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • 0 € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Aluminium kerst vlaggenmast 6 meter

De aluminium vlaggenmast is cilindrisch qua vorm : zelfde doorsnede aan de voet als in de top. Te leveren in het wit, anode en diam.70mm is tevens leverbaar in het zwart. De mast is 7 meter lang en uit 1 stuk, door gebruik van een grondbuis blijft de mast 6 meter boven het maaiveld.

Vlaggenmast kerstverlichting Starry Night®

Deze vlaggenmasten wordt geleverd inclusief de succesvolle Starry Night® 960 of 1200 kerstverlichting. De 960 bestaat uit 960 warm witte led verlichting en heeft een diameter van 300cm. De 1200 bestaat uit 1200 warm witte led verlichting en heeft een diameter van 320cm onderaan.

Vlaggenmasten bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er verder geen bezorgkosten meer bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen. Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben ? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten).Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Let op : Bij de keuze vlaggenmasten plaatsen wordt enkel de vlaggenmast geplaatst u dient later zelf de Starry Night® te monteren.

Afmetingen 600 cm
Materiaal

Aluminium

Vorm

Cilindrisch

Kleur vlaggenmast

Anode (Zilverkleurig), Wit, Zwart

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf

Top diameter

60mm

Voet diameter

60mm

Kleur Fairybell

Warm wit

Kerstverlichting voor lengte mast

6 meter

Kerstverlichting

Kerstverlichting + mast

Merk kerstverlichting

Starry Nights