Kerst polyester vlaggenmast 6 meter incl. FairyBell SKU: 50-600FB
Psst.. meer weten over een optie?
    • 0 € 
    • 0 € 
    • 116 € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: Vlaggenmast 3 - 5 werkdagen (sneller in overleg)
Fairybell voorverkoop ca. september / oktober

Polyester kerst vlaggenmast 6 meter

De polyester vlaggenmast zijn conisch en zijn dus taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Volledig UV-bestendig door de speciale gel-coating en door het speciale fabricageproces de meest egale polyester mast in de markt. Na enkele jaren van testen is onze Nordic polyester vlaggenmast een echte winnaar met over de hele lengte de smalste naad. De polyester vlaggenmast is een handgemaakte vlaggenmast, deze wordt door middel van een mal gemaakt, na het uitharden van de hars wordt de mal verwijdert waardoor er een naad zichtbaar blijft.

Fairybell

Deze vlaggenmasten wordt geleverd inclusief de succesvolle Fairybell 900 of 1200 kerstverlichting. De 900 bestaat uit 900 warm witte led verlichting en heeft een diameter van 300cm. De 1200 bestaat uit 1200 warm witte led verlichting en heeft een diameter van 350cm onderaan.

Garantie en testen

Er worden continu sterktetests uitgevoerd op onze vlaggenmasten door (SP) de Zweedse nationale test- en onderzoeksinstituut. Daarom geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Vlaggenmasten bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er verder geen bezorgkosten meer bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen.Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben ? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten).Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Let op : Bij de keuze vlaggenmasten plaatsen wordt enkel de vlaggenmast geplaatst u dient later zelf de fairybell te monteren.

Afmetingen 600 cm
Materiaal

Polyester

Vorm

Conisch

Kleur vlaggenmast

Wit gepigmenteerd

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf

Kleur Fairybell

Multi colour, Warm wit, Warm wit Twinkle

Top diameter

65mm

Voet diameter

120mm