FairyBell 900 – geschikt voor 6 meter vlaggenmast SKU: 900FB
Psst.. meer weten over een optie?
    • € 
    • 0 € 
    • 0 € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: Voorverkoop levering september / oktober

Fairybells

Dit is onze kleinste kerstboom, geschikt voor vlaggenmasten van 6 meter of hoger. Deze kerstverlichting heeft 900 LEDs en is in 30 minuten geplaatst. De Fairybell 900 tovert uw vlaggenmast om tot een sprookjesachtige kerstboom met maar liefst 900 LED lampjes. De Fairybell 900 is eenvoudig op te zetten en kan jarenlang gebruikt worden! Natuurlijk heeft u de drie jaar volledige garantie op deze in Nederland geproduceerde Fairybell kerstboom.

Specificaties

De Fairybell is geschikt voor een 6 meter vlaggenmast en de diameter onderaan is 300cm. De kerstboom is opgebouwd uit zes verticale banden die gemakkelijk in een mast op te hijsen is. Tussen dit zestal verbindingen zijn zes strengen met elk 150 (warm) witte LED-lampen gemonteerd in een bepaalde volgorde en positie. Wanneer het donker is, het ziet er geweldig uit. Het zestal lijnen wordt aangesloten op een 31 volt weerbestendige transformator.

Opzetten

De bovenstaande beschrijving klinkt alsof het opbouwen van deze unieke bomen is een heel karwei is, maar je zult de kerstboom binnen een half uur kunnen plaatsen en je kunt de boom nog jaren gebruiken.

Inhoud verpakking

In de verpakking treft u de onderstaande onderdelen:
• De Fairybell met warm witte LED verlichting
• 31 volts transformator
• Gebruiksaanwijzing
Dit product wordt standaard zonder vlaggenmast geleverd. Wilt u graag wel een mast bij? bekijk dan onderstaande combinaties.

Diameter

300cm

Garantie

3 jaar Fairybell Fabrieksgarantie

Aantal leds

900 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)

Energie klasse

A++ 31V/220V laagspanning.Verbruik 14W/Hr.

Fabrikaat

Ontworpen en geproduceerd in Nederland

Kleur Fairybell

Warm wit

Fairybell voor vlaggenmast

6 meter

Productsoort

Vlaggenmast