Fairybell 10 meter kerstverlichtingSKU: 4000FB-2
Psst.. meer weten over een optie?
    • € 
    • € 
Levertijd: Levering eind oktober

√ Fairybell 4000
√ 4000 LEDS warm wit
√ Diam.400cm
√ Exclusief vlaggenmast
√ Geschikt voor 10 meter vlaggenmast

Fairybell Kerstverlichting voor 10 meter vlaggenmast

De fairybell is voor 10 meter vlaggenmasten leverbaar in één type, de Fairybell 4000 warm wit. De Fairybell 4000 is voorzien van maar liefst 4000 LEDs en heeft een diameter van 400 centimeter aan de onderkant. Natuurlijk heeft u de UNIEKE drie jaar volledige garantie op deze in Nederland geproduceerde Fairybell kerstboom.

Een feeërieke kerstverlichting in boomvorm met honderden lampjes die u simpelweg met het ophijssysteem in uw bestaande vlaggenmast op kan hijsen. Met behulp van het gepatenteerde systeem van Fairybell zorgt u in een mum van tijd voor een prachtige kerstsfeer rondom uw huis.
Deze kerstboom met een hoogte van zes meter is voorzien van 4000 lampjes. Door het plaatsen van deze Fairybell wordt uw mast een echt pronkstuk. Het opzetten van de Fairybell neemt tussen de 30 en 45 minuten in beslag. Doordat hij tegen alle weersomstandigheden in bestand is heb je er na het opzetten geen omkijken meer naar.

De Fairybell® 10 meter-4000 led, dankzij de slimme verdeling van het licht ontstaat er in het donker de optische illusie van een prachtig gevulde kerstboom in uw vlaggenmasten! Dankzij het unieke Fairybell systeem is dit effect vanaf alle kanten zichtbaar. De strengen worden aangesloten op een weerbestendige 31 volt adapter welke gewoon op het stroomnet aangesloten kan worden. Om de kerstboom enkel op gewenste tijden te activeren kan gebruikgemaakt worden van een tijdschakelaar.

De Fairybell wordt geleverd exclusief mast. Bent u geïnteresseerd in de combinatie? Neem dan eens een kijkje bij de aanbiedingen hieronder,

Specificaties

– 4000 warm-witte LED-lampjes
– Hoogte 10 M(vanaf de grond)
– Diameter onder 400 cm
– Duidelijke gebruiksaanwijzing
– Snel opgebouwd (binnen 45 minuten)
– Duidelijke gebruiksaanwijzing
– Easy-click-systeem voor snelle opbouw
– Luxe zwarte smalle banden
– Verbruik 20 watt
– Inclusief 31 volts transformator
– TÜV en KEMA gekeurd

De Fairybell wordt geleverd exclusief mast. Bent u geïnteresseerd in de combinatie? Neem dan eens een kijkje bij de aanbiedingen hieronder,

Afmetingen 1000 cm
Geschikt voor

Vlaggenmasten 10 meter

Diameter

400cm

Garantie

3 jaar Fairybell Fabrieksgarantie

Aantal leds

4000 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)

Energie klasse

A++ 31V/220V laagspanning.Verbruik 40W/Hr.

Fabrikaat

Ontworpen en geproduceerd in Nederland

Merk kerstverlichting

Fairybell

Kerstverlichting voor lengte mast

10 meter

Kerstverlichting

Kerstverlichting

Kleur Fairybell

Warm wit