Vlaggenmast kerstverlichting

Wellicht heb je ze wel al gezien, zo’n mooi verlichtte kerstboom bij iemand in de tuin. En mogelijk vraag je je nu af hoe je zelf deze mooie kerstverlichting kan krijgen. Het mooie effect word gemaakt door in een vlaggenmast kerstverlichting aan te brengen met het Fairybell systeem.

Fairybell

Dit is een uniek gepatenteerd systeem dat gebruikt wordt voor vlaggenmast kerstverlichting. Door LED lampjes op goed uitgekiende plaatsen aan bekabeling rondom de mast te plaatsen wordt voor het visuele effect van een kerstboom gezorgd. De Fairybells zijn zeer eenvoudig op te zetten, je kan ze zo in een van je masten hijsen. Dit klusje is in ongeveer een half uurtje geklaard.

Lees meer

Modellen

Er zijn verschillende modellen beschikbaar in allerlei formaten en met verschillende volumes. Zo kan er gekozen worden voor varianten met meer lampjes. Het typenummer geeft het aantal lampen aan. Door een model te kiezen met meer lampjes (bijv. de 6 meter kerstverlichting ) krijgt de kerstboom meer volume.

Vlaggenmast verlichting kopen?

Uiteraard is het mogelijk om de Fairybells bij ons te bestellen. Wij hebben meerdere modellen in de aanbieding voor verschillende formaten vlaggenmasten. Indien gewenst is het ook mogelijk een combinatie van de verlichting en een vlaggenmast te bestellen, kijk daarvoor bij onze kerstverlichting aanbiedingen.

Hoe hang een kerstverlichting in de vlaggenmast

Toont alle 13 resultaten