Festivalseizoen betekent promotiekansen

Het is weer zover: het festivalseizoen is aangebroken! Voor muziekliefhebbers betekent dit zonneschijn, veel te lange rijen, en natuurlijk genieten van goede muziek. Iedere festival wordt aangekleed met decoraties in de vorm van vlaggen, banners, spandoeken en meer. Hiermee wordt een echte sfeerfestival gecreëerd. Wat dit betekent voor u als ondernemer? Een hoop interessante kansen voor promotie.

Zorg ervoor dat uw bedrijf of merk schittert op een festival. Met levendige vlaggen, beachflags, banieren en spandoeken draagt u uw bericht over. Zo maken de vrolijke feestgangers kennis met uw merkidentiteit, (kortings)acties, of simpelweg uw producten. Omdat festivals druk worden bezocht, heeft een goed geplaatste reclamedrager een ontzettend groot bereik.

Doe ideeën op voor de promotie op een muziekfestival, en grijp uw kans met de volgende reclamedragers:

  1. Vertrouwde vlaggen & wimpels: voor op festivals zijn vlaggen en wimpels te bedrukken met uw eigen ontwerp. Grijp de aandacht met een opvallend ontwerp.
  2. Opvallende beachflags: deze vlag is bij uitstek geschikt voor op (muziek)evenementen. Dit dankzij een bombastisch uiterlijk met een tikkeltje speelsheid. Ook deze vlag is afdrukbaar met een eigen ontwerp.
  3. Handige banners: roll-up banners zijn compacte reclamedragers die gemakkelijk kunnen worden uitgerold. Hang een paar banners met indrukwekkende ontwerpen op, of naast het podium en u hebt binnen no-time een echte blikvanger.
  4. Creatieve spandoeken: bedrukte reclamespandoeken kunnen ‘gewoon’ worden opgehangen. Maar zijn ook creatief te gebruiken in te zetten voor een extra ‘wow-factor’.

Rondom en op het festival zelf zijn er altijd vele dranghekken. Een op het juiste formaat afgedrukte spandoek kan over de dranghekken heen worden geplaatst. Hiermee worden dranghekken opgeleukt, én brengt u de reclame dichter bij de bezoeker!

Wilt u het nog groter aanpakken? Dan zijn er ook spandoeken in gigantische formaten. Hiermee bedekt u de ingang van het festival, de vele kraampjes, of zelfs het hele podium met een ontwerp naar keuze.

Bekijk de mogelijkheden voor bedrukking van vlaggen en spandoeken op:

Vlaggen bedrukken

Lees meer
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.