Banieren

Bestel uw banieren voor binnen of buiten

Wie verzekerd wil zijn van een permanent zichtbare uiting kiest voor een banier. Banieren zijn reclamedragers bij uitstek, voor binnen en buiten. Bos Vlaggen drukt uw reclameboodschap of logo haarscherp op uw banieren. Snel geleverd en ruime keus.
Lees meer

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond


Downloads voor banieren

· Werktekening / sjabloon banieren
· Hoe lever ik het artwork aan voor mijn banieren?

Banieren voor buiten

Buiten bevestigt u banieren aan de gevel of aan een baniermast. De langwerpige vlaggen staan altijd strak en zijn dan ook goed zichtbaar wanneer er geen wind staat. Voor een offerte op maat voor bedrukte banieren in een kleine of grote oplage, kiest u eenvoudig voor de gewenste afmeting.

Banieren voor binnen

Bedrukte binnenbanieren voor uw winkel of etalage – ook wel indoorbanier of sfeerdoek genoemd – zijn een uitstekende manier om uw producten, uw reclameboodschap, uw bedrijfsnaam of dienst mee te promoten. Daarnaast worden banieren veel gebruikt als wanddecoratie om bijvoorbeeld afdelingen aan te geven. Door de grote keuze in materiaal, vorm en kleur creëert u een eigen sfeer naar wens.

Roll-up banner

U wilt geen uithangende banieren aan een mast of aan de wand hangen, maar toch een perfecte zichtbaarheid voor uw bedrijf in een ruimte? Bekijk dan eens onze roll-up banners. In een handomdraai brengt u uw omgeving naar de gewenste sfeer met een rolbanner voorzien van een haarscherpe bedrukking van Bos Vlaggen. Wilt u geen banier, maar vrij wapperende vlaggen? Kies dan voor een vlaggenmast en een vlag, bedrukt naar keuze.

Slijtage banieren

De slijtage van een banier is sterk afhankelijk van het gebruik. Daarnaast is de locatie van de vlaggenmast van belang: staat deze vrij in de wind of beschut? De wind is namelijk de grote veroorzaker van het kapot slaan van een banier. Houd daarom de windkracht in de gaten en vlag met beleid.

Bos Vlaggen heeft zes vlaggenmasten staan bij het bedrijfspand: vijf vóór het pand en de zesde mast staat vrij in de ruimte. Deze mast vangt van alle kanten wind. Dit heeft gevolgen voor de slijtage van de banier. Deze banier vervangen wij anderhalf keer vaker (afhankelijk van het weer) dan de overige vlaggen. Indien uw vlag of banier 24 uur per dag in een vlaggenmast hangt, dan leert de ervaring ons dat u ca. twee tot vier banieren per jaar per mast verslijt.

Sneller? Staat uw afmeting er niet bij?

Overleg met onze verkoopmedewerkers en bel 055 506 3392. Of vul de offerteaanvraag in bij het artikel van uw keuze op deze pagina.