Aluminium vlaggenmast 6 meter diam.60-60mm. cilindrisch model SKU: 20-66060
Psst.. meer weten over een optie?
Leverkosten: 1e mast € 54,45 (€ 45,- excl. BTW)
                       elke volgende € 18,15 (€ 15,- excl. BTW)
Levertijd: 1 - 5 werkdagen (sneller in overleg)

Aluminium cilindrisch vlaggenmast van 6 meter

Een mooie strakke standaard vlaggenmast van aluminium, met een wanddikte van 3mm. Deze vlaggenmast heeft zowel in de top als in de voet dezelfde diameter. Stel uw aluminium cilindrische vlaggenmast hieronder eenvoudig samen, door de stappen van boven naar beneden te doorlopen. Uit voorraad leverbaar in het wit gepoedercoat (RAL 9010) en geanodiseerd (aluminium kleurig).

Garantie

Onze aluminium cilindrische vlaggenmasten worden met de grootste zorg gefabriceerd. Daarom geven wij maar liefst 5 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Vlaggenmasten bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er nog kosten bij voor het bezorgen. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen.

Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben ?
Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten). De genoemde leverkosten komen er bij het plaatsen nog bij. Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Afmetingen 600 cm
Materiaal

Aluminium

Vorm

Cilindrisch

Kleur vlaggenmast

Wit

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/overschuifkoker.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/mastbok.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf

Top diameter

60mm

Voet diameter

60mm