Aluminium vlaggenstokhouder

Aluminium vlaggenstokhouders geschikt voor een vlaggenstok van 30mm. De standaard vlaggenstokken hebben een diameter van 30mm.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,00
(excl. 21% BTW)
OF
Aluminium vlaggenstokhouders geschikt voor een vlaggenstok van 30mm. De standaard vlaggenstokken hebben een diameter van 30mm.

Verzendkosten
Voor zendingen, van vlaggen, wimpels en vlaggenstokken (tot 2mtr) binnen Nederland, rekenen wij € 8,50 totaal per zending. De verzendkosten van vlaggenmasten binnen Nederland, zijn € 40,- voor de eerste mast, elke volgende mast is € 10,- meerprijs.

Verzenden en levertijden van vlaggen, wimpels en vlaggenstokken 
Alle bestellingen wat vlaggen en / of wimpels betreft worden binnen Nederland verzonden met GLS pakketservice.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld betekent dat u het product binnen 1 tot 5 werkdagen in huis hebt. In sommige situaties wordt uw bestelling verzonden vanaf een externe locatie en kan de levertijd afwijken. Mocht er onverhoopt een wijziging zijn in de levering of levertijd dan nemen wij contact met u op per telefoon of e-mail. 

Wij versturen met GLS en deze partij zorgt ervoor dat uw bestelling in Nederland snel bij u bezorgd wordt nadat wij deze ter verzending hebben aangeboden. Op Zaterdag en Zondag wordt er door GLS niet bezorgd. Omdat wij onze pakketpost verzenden via GLS kunt u het pakket altijd traceren. Zodra uw bestelling is aangeboden aan de pakketdienst krijgt u direct een link van GLS waarmee u uw pakket kunt volgen. Deze wordt aan het einde van de dag naar u verzonden per e-mail.

Verzenden van vlaggenmasten 
Voor het verzenden van vlaggenmasten maken wij gebruik van een extern transportbedrijf. Deze verzorgt alle verzendingen van vlaggenmasten voor ons. Doordat wij een grote voorraad vlaggenmasten hebben, worden de vlaggenmasten binnen 1-5 werkdagen geleverd. Er wordt geen contact opgenomen wanneer wij komen leveren.

Uw vlaggen of vlaggenmasten nog sneller leveren ?
Overleg alvorens te bestellen met onze verkoopmedewerkers, bel +31 (0)55 506 3392